Rollup banner modelleri, katlanabilir banner alanlarına sahip olmanızı sağlar. Bu türden bir tanıtım, reklam alanı son derece kolay taşınabilir bir yapıdadır. Üstelik fiyat olarak da diğer banner alanlarına kıyasla daha makul bir seviyede olması ile de ön plana çıkmaktadır.

Hem kapalı hem de açık alanlarda kullanıma uygun tanıtım banner sayesinde firma yada etkinlikte hedef kitleye etkili bir sunum yapabilir, belirli bir ürün yada hizmet için hedef müşteri odaklı çalışmalarınızı gerçekleştirebilirsiniz. Reklam, tanıtım için de ideal bir kullanıma sahip olan banner, yerinden oynatılabilir ve kolayca taşınabilir bir yapıdadır. Boylamasına uzun bir banner yapısı sayesinde pek çok türden görseller başarılı bir şekilde yansıtmanız mümkündür.

Sizlere olabilecek en uygun fiyatları sunarken aynı zamanda malzeme kalitesinden de ödün vermiyoruz ve alüminyum çerçevesi ile ekosallı oldukça şık bir duruşa sahip banner modellerini satışa sunuyoruz. Siz de tanıtım, fuar ve çeşitli etkinlik çalışmaları için rollup banner satın alarak, çalışmalarınızı daha güçlü bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Çok Amaçlı Kullanıma Uygun Reklam, Tanıtım Banner

Eko roll-up banner sahip olduğu yapısı ile çok amaçlı kullanıma uygundur. Bu sayede çeşitli organizasyon alanlarının yanı sıra işletmelerin reklam ve tanıtım amaçlı stand görevini de başarılı bir şekilde yerine getirmeye hazırdır. Sahip olduğu malzeme yapısı sayesinde farklı hava koşullarında dayanıklılık gösterir. Bu sayede hem iç hem de dış mekanda kullanıma uygun bir malzeme yapısına sahip olup, bu banner alanının kurulumunda ek bir ekipmana da ihtiyacınız yoktur. Kurulumu sadece bir kaç dakikayı alır ve sonrasında banner alanı üzerine yerleştireceğiniz basılmış poster görsel ile başarılı bir tanıtım çalışması gerçekleştirebilirsiniz. En boy oranı olarak; 1000 x 2100 mm’ye kadar çıkabildiğinden dolayı, oldukça geniş poster, afiş çalışmalarınızı sergilemek için de son derece ideal bir banner modelidir.

Kaliteli Görsel Baskı ile En İyi Vurguyu Yapın

Firmamız satışa sunduğu ürünlerinde malzeme kalitesine önem verir. Çünkü hem kullanışlık hem de görünüm bakımından ne kadar önemli olduğunu bilir. Bu bağlamda tercih edebileceğiniz rollup banner modelleri de hem kaliteli malzemeden imal edilmiş olup, hem de uzun yıllar dayanıklılık gösterecek türdendir. Bununla birlikte talep edebileceğiniz dijital görselleri de üstün baskı kalitesi ile banner üzerine kolayca yerleştirebilirsiniz. Günümüzde görsel reklamcılığın ne kadar önemli olduğu bilinmektedir. Bu bağlamda banneri kullandığınız fuar alanı, açık yada kapalı bir alanda etkileyici görsel ile hedef kitle ile doğrudan etkileşim sağlayabilirsiniz. Başarılı poster, afiş ve çeşitli türden görsel çalışmalarınızı sıkıştırılabilir profile kenarları sıkıştırmak vasıtasıyla güçlü bir şekilde sabitleyebilir ve dilediğiniz an değiştirebilir yada katlayarak kolayca taşıyabilirsiniz. Kullanımı son derece pratik bir aparat olması ile de sıkça tercih edilmektedir.

Kurulumu Kolayca Eko Roll-Up Banner Modelleri

Sizlere satışa sunduğumuz eko banner modelleri kullanımı son derece basittir. Bir stand olarak sadece üç parçadan oluşan bu bannerin kurulumunu kolay bir şekilde gerçekleştirebilir ve sonrasında görsel afişinizi yerleştirerek kullanmaya başlayabilirsiniz. Katlanabilir ayak yapısına sahip olması sayesinde roll-up banner modellerinizin taşınması oldukça kolaydır.

Sizlere olabilecek en uygun fiyatlar ile satış gerçekleştirmekteyiz. Oldukça uygun fiyatlar dahilinde satın alabileceğiniz eko roll-up modelleri sayesinde fuar alanlarında etkili bir duyuru, tanıtım çalışması yada pek çok türden faaliyetler gerçekleştirebileceğiniz gibi mağaza yada genel olarak işletmeniz için iyi bir ürün yada hizmet tanıtım standı olarak da değerlendirebilirsiniz. Sizlere en uygun roll up fiyatları ile güvenli satış hizmeti vermekteyiz.

  • Jan 09, 2018
  • Yorumlar: 0
Yorumlar: 0

Yorum Yok

Cevap Yaz

Mail adersiniz yayinlanamadi. Lutfen isaretli alanlari doldurunuz.*





Kredi Kartına 2-9 Taksit İmkanı