Promosyon masaları etkili bir ürün yada hizmet tanıtımı için son derece kullanışlı masalardır. Kurumsal müşterilerimizin tanıtım çalışmalarında oldukça sık tercih ettiği promosyon masaları aynı zamanda her türlü fuar ve çeşitli etkinlik alanlarında da son derece kullanışlı bir masa olma özelliğindedir. Hem iç hem de dış mekanda kullanıma uygun malzeme ve yapısal özelliklere sahiptir.

Katlanabilir promosyon masaları dilediğiniz an katlayabilir ve başka bir konumda kullanmak üzere taşıyabilirsiniz. Oldukça hafif yapısı sayesinde, katlandığında size zorluk çıkarmadan etkinlik alanına kadar taşıyabilmeniz mümkündür.

Ürün yada hizmetlerinizi en etkili bir şekilde hedef kitleye ulaştırmak için tercih edebileceğiniz promosyon masaları aynı zamanda kullanışlı bir iç hazneye sahiptir. Bu iç haznede geniş yüzeye sahip raflar bulunur. Böylelikle bu raflar ürün yada hizmet tanıtımına yönelik broşür çalışmaları için gerekli olan ekipmanların yanı sıra diğer önemli ekipman ve eşyaları da saklayabilmenize olanak sunar.

Tanıtım Masaları ile Başarılı Ürün, Hizmet Tanıtımları

Promosyon masalarının kullanım alanları oldukça geniş olup, temelde herhangi bir ürünün, hizmetin yada bir kampanyanın etkili bir şekilde tanıtılabilmesine yöneliktir. Örneğin fuar alanlarında belirli bir aktiviteye yönelik kullanımı mümkünken, işletmeler açısından ise iyi bir tanıtım alanı olarak değerlendirilmektedir. Esasında kalabalık alanlarda dikkat çeken bir yapıya sahip olması ile hedef kitleye ulaşmak daha da kolay olmaktadır.

Herhangi bir şekilde ekstra alet, gerece ihtiyaç duymadan gerçekleştirilebilen masa kurulumu sonrasında kullanılmaya başlanabilmektedir. Promosyon masası ön yüzü yapışkanlı poster alanı olup, isteğiniz doğrultusunda bu alana belirli bir dijital görselin postere aktarılmış hali yapıştırılabilmektedir. Baskılı promosyon masaları kalabalık dış ortamlarda oldukça dikkat çeker. İlk bakışta promosyon alanının amacı ve kapsamı hakkında bilgi edinen hedef kitleye daha hızlı ve etkili bir şekilde ulaşmanız mümkün olur.

Kaliteli Malzeme, Kullanışlı Promosyon Masası

Malzeme kalitesi ile uzun süreli kullanıma uygun olan promosyon masası kolay katlanabilir ve sahip olduğu iç raf yapısı da masanın daha kullanışlı olmasını sağlamaktadır. İç raf kısmına pek çok türden eşyanın koyulması mümkün olmaktadır.

Masa ön yüz çerçeveleri ise alüminyum malzemeden imal edilmiş olup, böylelikle oldukça şık bir duruş sağlamaktadır. Tercih edebileceğiniz modele göre promosyon masası modelleri arasında tercih yapabilirsiniz. Bu bağlamda web sitemiz sizlere güvenli ve uygun fiyat düzeyinde satış gerçekleştirmeye hazırdır.

Web sitemiz üzerinden güvenli bir şekilde ve uygun fiyat avantajı ile satın alabileceğiniz başlıca promosyon masası modelleri; alınıklı düz katlanır masa, altıgen katlanır masa, büyük katlanır masa, oval kalanır masa ve düz iki katlı katlanır masa gibi farklı modellerde satışa sunulmaktadır. Böylelikle kullanım alanınız için en verimli model seçimini yapabilir ve tanıtım çalışmalarınızı daha etkili bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Uygun Fiyat Promosyon Masası

Türkiye’nin neresinde olursanız olun adresinize kadar teslimat gerçekleştiriyoruz. Sizin için en doğru masa tipini seçin ve böylelikle adresinize kadar gönderim gerçekleştireceğiz. Ürün seçimi yaparken aynı zamanda masa boyu ve baskı ayrıntılarını da belirleyebiliyorsunuz. Böylelikle tercih ettiğiniz promosyon masası modeli için talep ettiğiniz dijital görseli masanın ön yüzüne üstün görsel kalitesi ile basıyoruz ve masanın boyunu da belirttiğiniz ölçüde imal ederek sizlere gönderimini gerçekleştiriyoruz.

Fiyat bakımından firmamız sektörde sizlere en uygun fiyat teklifini sunma gayreti içerisindedir. Yine ürün sayfalarımız üzerinde ayrıntılı fiyat bilgisini bulabilir ve bu fiyatlar üzerinden online ödeme yaparak, güvenli bir şekilde dilediğiniz promosyon masasını kolayca satın alabilirsiniz. Adresinize kadar 1-3 gün içerisinde gönderim yapmaktayız.

  • Jan 09, 2018
  • Yorumlar: 0
Yorumlar: 0

Yorum Yok

Cevap Yaz

Mail adersiniz yayinlanamadi. Lutfen isaretli alanlari doldurunuz.*





Kredi Kartına 2-9 Taksit İmkanı