Eko bannerler reklam, tanıtım ve diğer kurumsal çalışmalar için de kullanımı son derece kolay tanıtım profilleridir. Her boyuttaki poster ve çeşitli afiş çalışmalarını başarılı bir şekilde sunmak, sergilemek için tercih edebileceğiniz şık ve kullanışlı poster tutucu olma özelliğindedir.

Reklam ve tanıtım çalışmalarınızı şık bir şekilde yansıtmak için tercih edebileceğiniz eko banner modelleri hem iç hem de dış alanlarda kullanıma uygun yapı ve malzemededir. Tüm bu özellikleri ile eko bannerler aynı zamanda “mobil banner” olarak da düşünebilir. Nitekim taşınması oldukça kolaydır. Ayrıca montaj aşamasında bu bannerler oldukça kolay monte edilebilen parçalara sahiptir. Bu nedenle pratik bir reklam yada sunum alanı oluşturmak isteyen müşterilerimiz tarafından da oldukça sık tercih edilmektedir.

Sahip olduğu malzeme yapısı ile dilediğiniz alanda kullanabilirsiniz. Daha çok dış mekanlarda kullanım için geliştirilmiş olan eko banner reklam panoları aynı zamanda iç mekanlarda da kullanılabilmektedir. Bu banner alanına dilediğiniz gibi farklı boyutlarda afiş yerleştirebilirsiniz. Güçlü mekanizması sayesinde afiş panosu olarak da rahatlıkla kullanabileceğiniz bu banner sistemi ile hedef kitleye en iyi bir şekilde; reklam, ürün, tanıtım kampanya vurgusunu yapabilirsiniz. Dilerseniz fuar yada farklı türden bir etkinlik alanında da kullanabilirsiniz. Nitekim eko bannerler çok amaçlı kullanıma uygun bir yapısı olması sayesinde de sıkça tercih edilmektedirler.

Kurulumu Kolay, Taşınabilir Reklam Alanları

Ürün tanıtım çalışmalarınızı ekonomik ve etkili bir şekilde gerçekleştirmek hiç bu kolay olmamıştı. Eko banner başarılı bir reklam ve tanıtım alanı olması ile her daim firmaların beğenisini kazanmıştır. Bu dev panoyu kurmak için saatlerce uğraşmanıza gerek yok. Sizlere sunduğumuz modeller hem kaliteli malzemeden imal hem de kurulumu ve kullanımı son derece basit eko banner modelleri olma özelliğindedir.

Adresinize kadar ulaşacak bir eko banner için sadece afişinizi yerleştirmeniz yeterli olacaktır. Sonrasında bu eko banner kullanılacak alana kadar kolayca taşınabilir ve böylelikle dakikalar içerisinde kurulumu gerçekleştirilerek, ilgili ürün yada kampanya ile ilgili hedef kitleye etkili bir sunum sağlanabilir.

Yüksek Kalite Afiş Çalışmaları ile Dikkat Çekin

Eko banner standlarının en önemli özelliği, ilgili ürün, etkinlik yada kampanya dahilinde hazırlanan özel afişlerin hedef kitleye en iyi bir şekilde vurgu yapılabilmesini sağlamaktır. 1000 x 2000 mm’ye kadar çıkabilen afiş ölçüsü sayesinde bu amacı başarılı bir şekilde yerine getirebiliyorsunuz.

Afişinizin çok daha ilgi çekici olabilmesi ise çoğu zaman afiş kalitesi ile doğrudan alakalı olmaktadır. Bu bağlamda firma malzeme kalitesine önem verdiği gibi afiş baskı kalitesine de önem vermekte ve bizlerden banner yanı sıra afiş de talep etmeniz durumunda, dilediğiniz dijital görseli üstün baskı kalitesi ile banner alanına yerleştirebileceğiniz bir afiş olarak tarafınıza ulaştırmaktayız.

Uygun Fiyat Eko Banner

Türkiye’nin neresinde olursanız olun, adresinize kadar teslimat gerçekleştirmekteyiz. Oldukça uygun fiyat eko banner modelleri sayesinde firmanızın etkili bir tanıtımını gerçekleştirebilir yada fuar alanında da kullanımını gerçekleştirerek, ilgili organizasyon kapsamında hedef kitleye en etkili görsel ile en etkili sunumu gerçekleştirebilirsiniz.

Banner modelleri hemen her alanda kullanıma uygun modeller olma özelliğindedir. Bu bağlamda çok amaçlı kullanılabilir başarılı reklam panoları olarak da düşünülebilir. Adresinize kadar gönderimini oldukça uygun fiyatlar ile gerçekleştirdiğimiz bu panoların kullanımı da son derece basit olup, etkili bir afiş çalışması ile amaçladığınız verimi elde edebilmenize imkan sağlar. Bu bağlamda son derece kullanışlı bir tanıtım ekipmanı olma özelliğindedir. Sizlere uygun fiyat

  • Jan 09, 2018
  • Yorumlar: 0
Yorumlar: 0

Yorum Yok

Cevap Yaz

Mail adersiniz yayinlanamadi. Lutfen isaretli alanlari doldurunuz.*





Kredi Kartına 2-9 Taksit İmkanı