Her türlü poster, afiş v.b türden görsel çalışmarın şık ve kolay bir şekilde duvara sabitlenebilmesini sağlayan aparatlar “poster tutucu” olarak adlandırılmaktadır. Görsel tanıtım, duyuru gibi çalışmaların yürütüldüğü iç yada dış mekanlarda oldukça fazla ihtiyaç duyulan aparatlardır. Kullanımı son derece basit olup, posterin boyutlarına uygun ebatlarda tercih edilebilmektedir. Bu sayede poster yada çeşitli afiş çalışmaları, sıkıştırılmak suretiyle profiller vasıtasıyla duvara sabilenmiş olur. Böylelikle poster tutucu da görevini yerine getirir.

Günümüzde firmaların ürünlerini en etkili bir şekilde hedef kitleye ulaştırabilmesinde görsel tanıtım çalışmalarının ne kadar önemli olduğunu dikkate aldığımızda, poster tutucuların görevini de daha iyi anlamaktayız. Farklı malzemelerden imal edilmiş poster tutucuları vardır ve bu modeller arasında aluminyum poster tutucular en çok tercih edilenidir.

Aluminyum Poster Tutucu Özellikleri

Kullanımı oldukça kolay aluminyum poster tutucu modelleri, hazırlanan afişlerin etkili bir şekilde sunumunu gerçekleştirmenize imkan sağlar. Kaliteli bir poster çalışmasının hedef kitleye en iyi bir şekilde yansıtılması ancak bu aparatlar ile mümkün olmaktadır. Her türlü iç ve dış ortamlarda duvara sabitlenerek yada tavandan asılarak kullanılır.

Kolay ve hızlı bir şekilde farklı ebatlardaki posterinizin sabitlenebilmesinde son derece kullanışlı yapıdadırlar. Firmamız sizlere kaliteli malzeme seçenekleri ile poster tutucu modelleri sunmaktadır. Poster tutucu ekipmanlar aynı zamanda poster askısı olarak da bilinmektedir. Bu modeller arasında alüminyum çerçeve yapıda olanlar posterinizin çok daha şık bir şekilde duvara monte edilebilmesini sağladığından sıkça tercih edilir. Aluminyum malzeme yapısı aynı zamanda dayanıklılık bakımından en ideal malzeme olduğundan dolayı da müşterilerimiz tarafından oldukça sık tercih edilmektedir. Bu bağlamda sizlere en uygun fiyat poster askısı sunarken kaliteden de ödün vermiyoruz hem iç hem de dış alanlarda posterinizi sabitlemek için uzun süre kullanıma uygun poster akısı satışa sunuyoruz.

Uygun Fiyat Poster Tutucu

Web sitemiz üzerinden bulabileceğiniz poster tutucu yada afiş tutucu modelleri olabilecek en uygun fiyatlar ile adresinize kadar gönderilmektedir. Dilediğiniz ürün sayfasında özelleştirme seçeneklerinden de faydalanarak, profil boyu tercihinizi yapabilir ve böylelikle afişinizin ölçüleri doğrultusunda en uygun ölçülerde poster tutucu yada poster askısı modelini tercih edebilirsiniz.

Kullanımı ve kurulumu son derece basit olup, dakikalar içerisinde monte edilebilmektedir.Oldukça sık tercih edilen kullanım şekli olarak duvara monte edilen tutucu aparatlar, sonrasında daha önceden belirlenmiş posterin boyutlara uygun bir şekilde bu profil aparatlarına posterin kenarlarından sıkıştırılması vasıtasıyla duvara yerleştirilmesi mümkün olmaktadrı. Dilediğiniz zaman posteri değiştirebilirsiniz. Bu sadece bir kaç saniyelik bir işlemdir ve her türlü fuar, organizasyon, ticari işletme ve diğer pek çok türden alanlarda büyük bir kullanım kolaylığı sağlamaktadır. Bu bağlamda kolay kullanımlık poster tutma aparatı beklentilerinizi fazlasıyla karşılayacak olan kullanışlı bir ekipmandır.

  • Jan 09, 2018
  • Yorumlar: 0
Yorumlar: 0

Yorum Yok

Cevap Yaz

Mail adersiniz yayinlanamadi. Lutfen isaretli alanlari doldurunuz.*





Kredi Kartına 2-9 Taksit İmkanı