media

Kilitlenebilir Menüboard



Kilitlenebilir menüboard güçlü bir infoboard arayan müşterilerimiz için tavsiye ettiğimiz board seçeneklerinden birisidir. İç veya dış mekanlarda kullanıma uygun yapı ve tasarıma sahiptir. Bu pano ile farklı iç ve dış mekanlarda her türlü menü ve benzeri bilgilendirme afişi çalışmalarınızı gerçekleştirebilirsiniz. Başarılı bir infoboard olarak mekandaki etkileşimi ve bilgilendirmeyi zarif ve etkili bir şekilde gerçekleştirebilmenize olanak sağlar. Kilitlenebilir menü board; yapısı, tasarımı ve işlevselliği sayesinde iç mekanlarda olduğu gibi dış mekanlarda da kullanıma uygundur.


Kilitlenebilir menü board güçlü bir çerçeve sistemine sahiptir. Bu çerçeve sistemi iki kolonlu kilitlenebilir bir sistemdir. Bu sayede pano iç kısmının herhangi bir şekilde sıvı ile temas etmesi yada yağmurda kalması gibi bir durumda board içerisinde bulunan afişin herhangi bir şekilde zarar görmeyecektir. Özellikle de su geçirmez menüboard arayan müşterilerimiz için de ideal bir iç yada dış mekanlarda kullanılabilecek bir bilgilendirme menüboard olduğunu söyleyebiliriz.


Kullanımı oldukça basit olan bu panoyu, sahip olacağınız anahtar ile kullanabilirsiniz. Afiş çalışmanızı panoya yerleştirebilir ve kilitleyerek çeşitli dış etkenlere karşı korumalı olmasını sağlayabilirsiniz. Menü değişimi yaparken 90 dereceye kadar kaldırdığınız kapak özel menteşe sistemi sayesinde sabit duracaktır. Bu aşamada çerçevenin tam 45 mm genişliği olduğunu ve 38 mm derinliği olduğunu gözlemleyebilirsiniz. Bu doğrultuda pek çok farklı ölçü afiş çalışmalarınızı bu panoda etkili bir şekilde sunabileceğinizi söyleyebiliriz.


Sağlam ayak yapısı sayesinde pek çok türden farklı zeminlerde güçlü ve zarif bir duruşa sahip olup, mekanda bulunan kişiler için etkili bir bilgilendirme panosu olarak işlev görür. Kilitlenebilir menü pano aynı zamanda özelleştirilebilir bir yapıya sahiptir. Bu bağlamda, panoyu sizlere standart olarak alüminyum renk ile satışa sunduğumuzu ancak sipariş sürecinde özel bir renk talebiniz olması durumunda, tercih edebileceğiniz ral renklerinden birisi ile de menüboardınızın özelleştirilebileceğini belirtmeliyiz. Bu durumda normal fiyatın %20 kadarı boya farkı olarak fiyata dahil edilir. Web sitemiz üzerinden tamamen güvenli bir şekilde, uygun fiyat avantajı ile satın alabilirsiniz.

  • Mar 31, 2017
  • Kategori: Genel
  • Yorumlar: 0
Benzer Urunler
Yorumlar: 0

Yorum Yok

Cevap Yaz

Mail adersiniz yayinlanamadi. Lutfen isaretli alanlari doldurunuz.*





Kredi Kartına 2-9 Taksit İmkanı